ПЦУ освятила 5300 великодніх пасок для захисників, фото

08:56, 03.05.2024
ПЦУ освятила 5300 великодніх пасок для захисників, фото

5300 великодніх пасок від Православної Церкви України вирушили з нашим благословенням на фронт, до наших новітніх героїв-воїнів. (Фото ПЦУ)

Керівництво Православної церкви України освятило 5300 великодніх пасок для воїнів-захисників у Свято-Михайловському монастирі, які вже вирушили на фронт.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомив Предстоятель ПЦУ, митрополит Епіфаній у соцмережах.

 

«5300 великодніх пасок від Православної Церкви України вирушили з нашим благословенням на фронт, до наших новітніх героїв-воїнів. Ці паски – символ нашої щирої вдячності, підтримки, молитви, надії.

 

Для військових – це також часточки тепла їхнього дому, люблячий привіт від рідних, знайомих, друзів. І ми радіємо, що Господь дає нам нагоду долучитися до такої важливої справи і підтримати наших захисників», - написав митрополит Київський і всієї України.

 

 

За його словами, руками добрих людей, меценатів, волонтерів, капеланів «Господь допомагає нам підтримувати наших воїнів, які боронять спільне українське майбутнє».

 

Предстоятель ПЦУ додав: «Ці паски, цей святковий великодній хліб – це символ життя, сили духу, перемоги. Нехай Господь береже й укріпляє кожного, хто боронить правду, волю й свободу від агресора, підступного ворога, окупанта. 

 

А ми й надалі будемо робити все від нас залежне, кожен на своєму місці, заради нашої спільної переможної справи. Вірю, з Божою допомогою ми здолаємо наш хресний шлях випробувань війною, і Господь неодмінно сподобить нас радості великої перемоги!».

 

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великдень на фронті. Чи варто віправляти захисникам «вагони» смаколиків