Черкаська громада передала ЗСУ 10 квадроциклів та причепів

24.04.2024
Черкаська громада передала ЗСУ 10 квадроциклів та причепів

Квадроцикли вже допомагають військовим боронити Україну. (Фото Черкаської міськради.)

Чергове підсилення для наших захисників від громади Черкас: 118-й бригаді Сил територіальної оборони ЗСУ передали 10 квадроциклів та причепів.
 
Про це повідомляє черкаський міський голова Анатолій Бондаренко. За його словами, на минулій позачерговій сесії міськради депутати проголосували за передачу ЗСУ квадроциклів та причепів, які були придбані за кошти бюджету територіальної громади на суму понад 3 мільйони гривень.
 
«Особисто передав цю техніку військовим зі 118-ї окремої бригади Сил територіальної оборони ЗСУ. Це важливий внесок у підтримку наших захисників, які щодня ризикують своїм життям для захисту нашого суверенітету та безпеки країни», — говорить пан Анатолій. І додає, війна з окупантами триває, і нашим захисникам потрібна підтримка тилу.
 
«Тож будемо і надалі робити все можливе, щоб здолати ворога та звільнити нашу землю», — підсумовує міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. «УМ» уже писала, що Черкаси увійшли у п’ятірку міст-лідерів за рівнем підтримки ЗСУ за підсумками 2023 року.