Олександр Усик, Василь Ломаченко та Олександр Гвоздик здобули перемоги в США (відео)

09:58, 09.04.2017
Олександр Усик, Василь Ломаченко та Олександр Гвоздик здобули перемоги в США (відео)

"Українські отамани" довели всім, що вони найкращі у світі (Alex Petrov)

Українські боксери Олександр Усик, Василь Ломаченко та Олександр Гвоздик перемогли суперників нокаутом у чемпіонських поєдинках, що пройшли в США.


Олександр Усик здобув перемогу над американцем Майклом Хантером, тому титул чемпіона світу за версією WBO в першій важкій вазі залишився у нього.

Суперники до 5-го раунду билися нарівні, але потім українець став демонструвати перевагу.

Майклу Хантеру вдалося відстояти усі 12 раундів, але в останньому Олександр Усик відправив суперника на підлогу.

За рішенням суддів Усик переміг Хантера з рахунком 117:110.



"Нашого боксера часом позаочі називають Кіт за його манеру ведення бою. Багато легких ударів, лапкою так, граючись, в яких він ховає один, два акцентованих, потужних, від яких у суперника підкошуються ноги", - коментує Олександр Петров у Фейсбуці.


Василь Ломаченко переміг Джейсона Сосу нокаутом в 9-му раунді.

Українець залишив собі пояс чемпіона світу за версією WBO в напівлегкій вазі.

Василь Ломаченко - шульга, і хоча рефері попереджував Сосу не йти напролом проти українця, боксер не зміг зрівнятися у майстерності з українцем.

До 7-го раунду Джейсон Соса намагався стримати натиски Усика, але йому це не вдалося: у 9-му раунді команда Соси прийняла рішення завершити поєдинок.



Кращий боксер 2016 року за версією читачів популярного порталу World Boxing News Василь Ломаченко залишився чемпіоном світу. Для нього - це шоста дострокова перемога у професійній кар'єрі.


Український боксер Олександр Гвоздик відстояв титул чемпіона за версією NABF, перемігши кубинця Юниескі Гонсалеса технічним нокаутом.

Перед початком бою Гонсалес грізно зиркав навколо та намагався залякати українця, але його бравада закінчилася вже після перших влучних ударів Олександра.

Лише 3 раунди вистачило Олександру Гвоздику, щоб підтвердити своє незаперечне лідерство на рингу. Ця перемога стала для нього 13-ю із 13-ти на професійному рингу.



Усі відео із YouTube-каналу vk.com/ukraineatamanspro

"Щойно зателефонував до наших переможців. Передав вітання від кожного українця, який сьогодні вболівав за них в цю надзвичайно успішну ніч для українського боксу. Ваші успіхи надихають усіх нас! Особисто вболівав за кожного. Гордий, що український гімн сьогодні тричі лунав на честь наших перемог!", - написав у Фейсбуці після перемог українських боксерів Петро Порошенко.