Юлія Левченко виборола срібло на Чемпіонаті світу з легкої атлетики

09:40, 13.08.2017
Юлія Левченко виборола срібло на Чемпіонаті світу з легкої атлетики

Юлія Левченко під час змагань у Лондоні.

Українка Юлія Левченко виборола "срібло" на Чемпіонаті світу з легкої атлетики, що проходить у Лондоні.

 

У передостанній день змагань, коли розігрувалося 7 комплектів нагород, 19-річна Левченко стала першою українською медалісткою у стрибках у висоту.

 

"З першої спроби Левченко подолала висоту 1.97 м, після чого двічі перевершувала власний рекорд, перестрибнувши 1.99 і 2.01 м.

 

Однак, цього не вистачило для перемоги. Росіянка Марія Ласіцкенє, яка виступає в Лондоні як нейтральний спортсмен, взяла 2.03 і стала чемпіонкою. У Левченко срібна медаль.

 

 

«Мені завжди подобалися Юлі. Одна з них щойно виборола срібло Чемпіонату світу з легкої атлетики в Лондоні. Юля Левченко двічі перевершивши власний рекорд, стрибнула спочатку на 1:99, а потім на 2:01. До цього особистий рекорд був 1:97. Золото виграла росіянка. Якій, до речі, заборонено проявляти свою радість з прапором Росії в руках», - написав користувач Facebook  Михайло Глуховський.

 

«Емоцій було менше, можливо, я трохи подорослішала? Я була налаштована, хотіла стрибати, розуміла, що потрібно викладатися на всі 100%. На помилки у мене не було часу, тому робила все, що могла», - розповіла пані Левченко про свої емоції після завоювання срібної медалі.