"Динамо" зарахувано технічну поразку через неявку до Маріуполя

19:07, 11.09.2017

Київському "Динамо" зарахували технічну поразку 0:3 за неявку на матч проти ФК "Маріуполь" 27 серпня.

 

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України у понеділок.

 

"КДК ФФУ розглянув справу про неявку команд ФК "Динамо" (Київ) на матчі Прем’єр-Ліги, чемпіонату U-21 та U-19 з футболу сезону 2017/2018 років проти ФК "Маріуполь" та вирішив наступне: зарахувати  ФК "Динамо" (основній команді, U-21 та U-19) технічні поразки з рахунком 0:3", – йдеться в повідомленні ФФУ.

 

ФК "Маріуполь" таким чином зараховано технічну перемогу з рахунком 3:0.

 

Отже після 8 турів у Чемпіонаті України з футболу очолює турнірну таблицю донецький "Шахтар" – 21 очко, "Динамо" з 19 очками залишається на 2-му місці.

 

ФК "Маріуполь" піднявся з 6-ї позиції на 4-ту (14 очок).

 

Нагадаємо, київське "Динамо" відмовилося їхати на матч сьомого туру Прем`єр-ліги, що мав відбутися 27 серпня, мотивуючи це рішення тим, що команді не надали письмових гарантій безпеки від силових структур на поєдинку в Маріуполі.

 

Після вибуху 8 вересня у Києві автомобіля з громадянином Грузії Алі Тімаєвим, більше відомим як Тимур Махаурі, з'явилася інформація, що ФК "Маріуполь" може наполягати на дзеркальному виконанні "Динамо" всіх тих вимог в області забезпечення безпеки, які свого часу висувалися перед ними.