Марек Гамшик хоче перевірити збірну України на міцність

17:12, 07.11.2017
Марек Гамшик хоче перевірити збірну України на міцність

Марек Гамшик вважає українських футболістів серйозними опонентами.

Капітан збірної Словаччини Марек Гамшик вважає українську національну команду сильним суперником і очікує на непоступливий футбол.

 

Про це Гамшик заявив під час прес-конференції з нагоди тренувального збору команди на товариські поєдинки проти України і Норвегії у вівторок.

 

«Збірна України - це сильний суперник. У нас є досвід гри проти них, адже ми провели дві зустрічі в минулій кваліфікації. Що стосується Норвегії, то проти цієї команди я ще не грав, але, думаю, що це типово скандинавська команда зі своїм стилем. Вони будуть діяти надійно в обороні і швидко в атаці», - зазначив капітан збірної Словаччини.

 

Пан Гамшик також додав: «На нас чекають матчі проти двох серйозних опонентів, яких ми маємо намір перевірити на міцність. Товариські матчі призначені для того, щоб перевірити команду і футболістів ротації».

 

Нагадаємо, що на підготовку до спарингів 10 листопада (з Україною) і 14 листопада (з Норвегією) головний тренер збірної Словаччини Ян Козак викликав 24 гравців і має намір дати шанс проявити себе футболістам, які не грали в кваліфікації до чемпіонату світу.

 

Товариський матч між збірними України і Словаччини відбудеться на "Арені Львів" 10 листопада о 20.00.