Усик виправить помилки бою з Брієдісом

17:02, 28.01.2018
Усик виправить помилки бою з Брієдісом

Олександр Усик дає автографи юним вболівальникам в аеропорту "Бориспіль".

Чемпіон світу в першій важкій вазі за версією WBO і WBC Олександр Усик після перемоги над Майрісом Брієдісом у Ризі повернувся в Київ у неділю.

 

В аеропорту «Бориспіль» Усик поділився думками про сам бій і обіцяє попрацювати над своїми помилками.

 

«Брієдіс - сильний боксер, але, як виявилося, не сильніший за мене. Сам шокований, як за весь бій стався лише один клінч. Це добре, що так вийшло, тому що інакше не було б боксу. Після бою я ще довго не спав, не міг заснути. Прийшов, полежав, тільки в літаку вдалося поспати. Заважало багато емоцій, але ближче до ранку вони трохи вляглися», - розповів Усик журналістам та вболівальника в аеропорту «Бориспіль».

 

Він також пообіцяв: «Через пару днів, коли мине увесь галас навколо бою, я сяду, подивлюся поєдинок, випишу помилки і будемо їх виправляти».

 

Зауважимо, суперник Усика і другий фіналіст турніру WBSS визначиться через тиждень в поєдинку між чемпіоном IBF Муратом Гассієвим і чемпіоном WBA Юньєром Дортікосом. Бій відбудеться 3 лютого в Сочі.

 

Як повідомляла «УМ», українець Олександр Усик переміг латвійця Майріса Брієдіса за очками під час об'єднувального півфінального поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії за титули чемпіона світу WBC і WBO у Ризі в ніч на неділю.