Збірна України із футзалу вийшла в плей-оф чемпіонату Європи

13:41, 03.02.2018
Збірна України із футзалу вийшла в плей-оф чемпіонату Європи

Збірна України з футзалу перемогла у першому матчі Євро-2018 (Асоціація футзалу України / Facebook)

Збірна України із футзалу перемогла суперників із румунії та вийшла до раунду плей-оф відбору на чемпіонат Європи 2018 року.

Про це повідомляє "Новое время".

По ходу поєдинку українці програвали 0:2, але в підсумку зуміли вирвати перемогу, навіть не дивлячись на деякі серйозні помилки суддів.

У першому таймі збірна Румунії виглядала сильнішою і повела в рахунку після голів Валадареша і Гната. Після цього українці почали перехоплювати ініціативу - вже в кінці першого тайму один гол відіграв Королишин.

Другий тайм Україна провела набагато впевненіше суперника, постійно атакуючи. Після численних атак, на 28-й хвилині рахунок зрівняв Педяш. Пристрасті розпалювалися, багато гравців збірної Румунії нервували, фолили і отримували жовті картки, а після голу суддя вигнав з паркету наставника румунської збірної.

На останній хвилині володіння було у суперника, який навіть зняв голкіпера на користь п'ятого польового гравця, але Іваняк, який зумів взяти м'яч у руки, моментально ввів його в гру - Шотурмі залишалося лише не схибити в напівпорожні ворота.

Наступний матч в групі українська збірна зіграє 4 лютого проти збірної Португалії - в цьому матчі буде розіграна доля першого місця.