Гра престолів: перша серія «Драконячий камінь» має рекордні перегляди

18:58, 19.07.2017
Гра престолів: перша серія «Драконячий камінь» має рекордні перегляди

Серіал "Гра престолів" продовжує бити рекорди на телебаченні.

Культовий американський серіал "Гра престолів" встановив новий рекорд за переглядами: першу серію нового, сьомого сезону подивилися понад 16 млн осіб останніми днями.

 

Відтак, перша серія сьомого сезону «Драконячий камінь» стала найпопулярнішою прем'єрою серед усіх шоу в історії телеканалу HBO, повідомляє сайт Variety.

 

Раніше було відомо, що кількість глядачів першої серії саги склала 10,1 мільйонів.

 

Однак пізніше, з урахуванням даних зі всіх платформ HBO, ці показники зросли на 50 % - це більше, ніж результати попереднього сезону.

 

Видання повідомляє, що перший епізод встановив ще один рекорд за згадками в Twitter - 2,4 млн твітів.

 

Найчастіше користувачі мережі писали про камео музиканта Еда Ширана і Арью Старк. У твіттах користувачів найчастіше з'являлися такі цитати, як "Зима", "Зима близько", "Північ пам'ятає", "Залиште одного вовка живим, і вівці ніколи не будуть в безпеці" і "Почнемо?".

 

Нагадаємо, на минулих вихідних відбулася прем'єра першої серії сьомого сезону одного з найпопулярніших на сьогоднішній момент серіалів на телебаченні «Гра престолів».

 

Як повідомляла «УМ», телевізійні критики лишилися задоволеними стартом сьомого сезону серіалу "Гра престолів". Багато оглядачів написали, що головною метою першої серії було "відкрити сцену" для решти сезону.