Теракт у Барселоні: актриса Анастасія Заворотнюк була в епіцентрі трагедії (відео)

21:34, 18.08.2017
Теракт у Барселоні: актриса Анастасія Заворотнюк була в епіцентрі трагедії (відео)

Анастасія Заворотнюк поруч із місцем теракту в Барселоні.

Актриса Анастасія Заворотнюк залишила головну пішохідну вулицю Рамбла у Барселоні за 10-15 хвилин до теракту, який стався 17 серпня.

 

Про це повідомила сама Заворотнюк, стоячи на балконі за сто метрів від місця трагедії, у знятому її подругою ролику.

 

Зірка серіалу " Моя прекрасна няня" розповіла, що приїхала до Барселони в гості до подруги. Проте відпочинок ледь не обернувся для актриси трагедією.

 

На своїй сторінці в Instagram Заворотнюк уточнила, що дізналася про теракт від свого чоловіка, який подзвонив їй, щоб дізнатися, чи все з нею гаразд.

 

За її словами, вони з подругою до дзвінка чоловіка ніяк не могли зрозуміти, чому так довго літають над їх будинком вертольоти.

 

“Страшно в черговий раз зрозуміти, що для когось людське життя нічого не варте. Боляче усвідомлювати, що люди знову стали жертвами цієї безглуздої жорстокості. Глибокі співчуття постраждалим та їх близьким“, – підписала відео Заворотнюк.

 

На наступних записах вона показала, що спішно покидає Барселону, однак пробки у  зв'язку з терактом не дають їй це зробити. 

 

Як повідомляла «УМ», у четвер мікроавтобус наїхав на десятки пішоходів на найвідомішому бульварі Барселони Ла Рамбла в районі фонтану Каналетес, внаслідок чого 13 людей загинуло, ще 32 отримали поранення.

 

Двох терористів затримала поліція, ще одного застрелили у перестрілці.