Комуністка Оксана Калетник вийшла заміж за шотландця (фото)

18:07, 03.10.2017
Комуністка Оксана Калетник вийшла заміж за шотландця (фото)

Оксана Калетник (в центрі) із чоловіком.

Колишня депутатка від забороненої Компартії України Оксана Калетник вийшла заміж за шотландця у Великій Британії.

 

Про це сама пані Калетник повідомила і оприлюднила світлини з урочистої церемонії на своїй сторінці у Facebook  у вівторок.

 

"Ніколи не думала, що коли - небудь мені доведеться обирати між своєю Батьківщиною і чужими країнами. Три революції не змусили мене залишити рідний дім, але як кажуть «ніколи не кажи ніколи». Я зустріла свою долю далеко в Шотландії на березі Північного моря. Тепер в кожного з нас дві країни у серці", - йдеться в її дописі.

 

 

Прізвище свого чоловіка і рід його занять 44-річна Оксана Калетник не повідомляє. Утім, з коментарів і привітань англомовних користувачів, розміщених під її постом, можна дізнатися, що чоловіка комуністки звуть Кевін.

 

 

Хоча колишня «регіоналка» Олена Бондаренко, вітаючи, звертається до подружжя «Оксана і Кріс».

 

 

Нагадаємо, у 2014 році СБУ порушила справу проти комуністки Оксани Калетник за сепаратизм.

 

 

Так, під час зустрічі з виборцями у Крижополі народний депутат вдавалася до висловлювань сепаратистського змісту, зокрема, заявляла про "легітимність самопроголошених ДНР і ЛНР, висловлювалася про їхнє право відокремитися від України", закликала не захищати Україну від Росії тощо. Тоді їй довелося рятуватися втечею від розлючених людей. 

 

Оксана Калетник народилася у місті Хмільник Вінницької області. Є двоюрідною сестрою скандально відомого колишнього першого віце-спікера Ради від КПУ Ігора Калетника.

 

Прикметно, що в часи режиму Януковича вона послідовно критикувала євроінтеграцію України і виступала за торгові зв'язки з Росією.