Амеркинка звинувачує в сексуальних домаганнях екс-президента США Джорджа Буша-старшого

08:48, 14.11.2017
Амеркинка звинувачує в сексуальних домаганнях екс-президента США Джорджа Буша-старшого

Джордж Буш-старший став фігурантом секс-скандалів у віці 93 років (фото із відкритих джерел)

30-річна американка Розлін Корріган звинувачує колишнього президента США Джорджа Буша-старшого в сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на іноземні ЗМІ.

Розлін Корріган стверджує, що у 2003 році на заході в офісі ЦРУ у місті Вудлендс, що в Техасі, 79-річний екс-президент вхопив 16-річну Розлін Корріган за сідниці під час групового фотографування.

На захід дівчина прийшла у супроводі своїх батьків.

«Моєю першою реакцією був абсолютний жах», — розповіла вона.

За словами Корріган, спочатку вона нічого нікому не розповіла.

«Що може сказати підліток екс-президенту США? "Ей, хлопець, тобі не варто було так мене чіпати"»? — сказала жінка у розмові з Time.

Семеро опитаних журналом людей з оточення Корріган підтвердили, що вона розповідала їм про цей інцидент.

Корріган — шоста жінка, яка з кінця жовтня публічно звинуватила Буша-старшого в домаганнях. Раніше зі схожими звинуваченнями виступили актриси Хезер Лінд, Джордана Грольнік, письменниця Христина Бейкер Клайн, журналіст Ліз Еллен і екс-кандидат у сенатори штату Мейн Аманда Стейплс. За їх словами, інциденти також відбувалися під час фотографування з екс-президентом.

Представник Буша-старшого Мак Грат заявив виданню, що екс-президент «не мав намірів заподіяти кому-небудь шкоду» і «приносить вибачення тим, кого міг образити під час фотографування».

Джордж Буш-старший був президентом США з 1989 по 1993 рік. До цього він займав пост глави ЦРУ і віце-президента. Зараз Бушу 93 роки, він пересувається за допомогою інвалідного візка.