Євгенія Власова бореться за життя в реанімації

07:30, 23.11.2017
Євгенія Власова бореться за життя в реанімації

Євгенія Власова знову бореться за життя із важкою хворобою.

Українська співачка Євгенія Власова перенесла операцію, пов’язану з онкологічною хворобою ще вісім років тому. Але через наслідки хірургічного втручання і хіміотерапії вона знову опинилася в реанімації, де бореться за життя і потребує допомоги.

 

Про це розповіла вітчизянним ЗМІ мама Євгенії Власової Галина Поплавська.

 

«Після перенесеної операції у неї утворилися спайки і розвинулася непрохідність кишечника. Відразу впоратися з проблемою лікарі не змогли. За останні 12 днів дочка перенесла чотири операції. Її врятував відомий хірург, академік Петро Фомін», – розповіла Поплавська.

 

Лікарі обережні у прогнозах і ще кілька днів Власова залишатиметься в реанімації, а потім пройде курс реабілітації.

 

Пані Поплавська каже, що Євгенія ще не розуміє, що перебувала між життям і смерттю і проситься у звичайну палату.

 

«Спочатку я не хотіла публічно збирати для дочки гроші. Але розумію, що сама це все просто не витягну. Своїх ресурсів у нас не залишилося», - каже мама співачки.

 

Кожен день перебування в клініці коштує 25-30 тис. грн. Матір вже заплатила за лікування 260 тисяч гривень, але гроші в родини закінчилися.

 

«Спочатку я не хотіла публічно збирати для дочки гроші. Але розумію, що сама це все просто не витягну. Своїх ресурсів у нас не залишилося. Женя рік тому пішла зі сцени, щоб підлікуватися. Ніде не виступала. Вклала заощадження у власну фірму. Але та навіть не встигла почати роботу – Женя потрапила до клініки. Ми не готувалися до такого розвитку подій. Звісно, є кілька друзів, які вже надали допомогу. Але рахунки треба оплачувати щодня. Женю потрібно витягнути з цього стану, щоб вона жила», – сказала Поплавська.

 

Грошову допомогу співачці Євгенії Власової можна перерахувати на картку “ПриватБанку” її мами, Поплавської Галини Анатоліївни. Номер карти: 4149 4391 0133 0367.