Сильвестр Сталлоне зіграє Рембо уп'яте

21:51, 08.05.2018
Сильвестр Сталлоне зіграє Рембо уп'яте

Сильвестр Сталлоне таки вирішив зіграти роль Рембо.

Сильвестр Сталлоне таки зіграє у п'ятій частині франшизи "Рембо" , хоча два роки тому заявляв, що більше не повернеться до цієї ролі.

 

Про це повідомляє Empire.

 

Нагадаємо, ветеран В'єтнамської війни Джон Рембо — вигаданий персонаж із роману Девіда Моррелла «Перша кров», опублікованого в 1972 році. У 1982 році за книгою вийшов фільм «Рембо: Перша кров», який поклав початок популярній франшизі і зробив Рембо зіркою однойменної серії бойовиків та легендою жанру загалом.

 

Сценарій майбутнього п'ятого фільму написав Метт Сірюльник. За сюжетом Джон Рембо більше не геройствує, а живе тихо-мирно на ранчо в Арізоні, намагається подолати «в'єтнамський синдром» (посттравматичний стресовий розлад) і працює на звичайних фізичних роботах. Але потім до нього по допомогу звертається старий друг, менеджер із нерухомості Марія з Мексики, онука якої зникла безвісти після вечірки.

 

Джон, Марія і журналіст, зведена сестра якого працює у військових структурах, вирушають на пошуки дівчини і розуміють, що мають справу із глобальною мережею сексуальної торгівлі. І звісно ж, Рембо знадобляться колишні навички, аби вийти на слід кримінального боса.

 

За даними Screen Daily, компанія Millennium має намір вже у вересні почати зйомки, які пройдуть у Лондоні, Болгарії та на Канарських островах.