Депутатка Вікторія Сюмар одружилася із заступником мера Ірпеня Дмитром Хрисюком

17:56, 25.07.2018
Депутатка Вікторія Сюмар одружилася із заступником мера Ірпеня Дмитром Хрисюком

Весільні фото Вікторія Сюмар та Дмитро Христюк ще не публікували (фото: Вікторія Сюмар / Facebook)

Заступниця голови фракції "Народний фронт", народна депутатка Вікторія Сюмар та заступник міського голови Ірпеня Дмитро Христюк одружилися.

Про це пара повідомила у соцмережах.

"Не вважаю це новиною, а лише повідомленням для друзів — ми з Дмитром Христюком одружилися", - написала Вікторія Сюмар.

Вона описала заслуги та чесноти свого чоловіка та відзначила, що познайомилися вони у 2014 році, коли "Дмитро створював перші добровольчі батальйони, (Андрій Тетерук тому свідок), будучи заступником губернатора Київщини...".

"Для всіх зацікавлених і тих, хто любить покопатися в наших кухнях, чайниках, білизні і тд, повідомляю — ми обоє давно розлучені, дякувати Богові і його колишня дружина, і мій колишній чоловік — давно одружені і мають нові родини", - додала депутатка.



"Ми маємо двох чудових доньок — Ніночку та Софійку). А також ми спільно будемо допомагати виховувати синів Олександра Гуменюка — комбата 11 батальйону Київської Русі, хрещеним татом яких є Дмитро після загибелі їхнього рідного тата. Тому діток вже п»ятеро, і це точно щастя, бо вони чудові", - продовжила вона.

Дмитро Христюк згодом оновив сімейний статус у Facebook.



Водночас ірпінський політик до цього повідомив, що вслід за шефом, Володимиром Карплюком, іде у відставку.



Вікторія Сюмар відзначила, що її чоловік нібито сьогодні вже звільнився.

Нагадаємо, міський голова Ірпеня Володимир Карплюк складе повноваження 2 серпня і планує "підкорити" Верховну Раду. Чому відставка скандального мера Ірпеня не вплине на ситуацію із масовим нищенням міста та його природи для забудови, розповідають місцеві активісти.