Школярів з окупованого Луганська навчають стріляти в таборах Міноборони Росії

10:31, 27.06.2016
Школярів з окупованого Луганська навчають стріляти в таборах Міноборони Росії

Кішкінов один з тих, хто усіляко заохочує виховання майбутніх українофобів.

20 підлітків з луганських шкіл днями повернулися з міста Нижній Новгород, де вони 21 день проходили військову підготовку в оборонно-спортивному таборі Міністерства оборони РФ «Гвардієць». Після цього наступна група школярів (також 20 підлітків) поїхала «відпочивати» в інший табір Міноборони РФ – «Гвардієць-2», що у Пензі.

 

Про це самі повідомили самі терористи із так званої «ЛНР», розмісивши відповідне відео на сепаратистському ресурсі News-Front.

 

Луганські школярі, з першої групи, які «відпочивали» у таборі «Гвардієць» (м. Нижній Новгород, Росія) розповіли, як вони вчилися стріляти зі зброї.

 

«Ми навчилися багато чому. Збирати-розбирати автомат Калашникова. Стріляти з пістолета Моргуліна. Також стрільба була з бойового автомата Калашникова на польовому виході», - розповів один школяр. Інший школяр додав, що стрільба велася бойовими патронами.

 

Ватажок місцевого мотоклубу «Нічні вовки – Донбас», один з організаторів поїздки  Віталій Кішкінов (відомий як «Прокурор») особисто нагородив підлітків, після повернення з Нижнього Новгорода. Мовляв, вони не підвели під час змагань, бо «знали, що на «ЛНР» дивиться увесь світ»...

 

«Прокурор» вручив хлопцяв грамоти та годинники від імені міністра оборони РФ.

 

Наступна група підлітків (20 чол.) у неділю вже виїхала до Пензи, у табір «Гвардієць-2». За словами Кішкінова, у такі поїздки відбирають переважно «дітей офіцерів силових структур «ЛНР»: МВС, прокуратури і МДБ».