Файлообмінник EX.UA повернувся, але став платним

12:30, 02.01.2017
Файлообмінник EX.UA повернувся, але став платним

Один з найбільших українських ресурсів EX.UA після нещодавного закриття відновив свою роботу, проте вже на платній основі і на новому домені -  Fex.net (File EXchange Network). 

На сторінці порталу повідомляється, що для перших 100 000 українських користувачів очікувана вартість зберігання інформації складе 1 долар за 1ТБ на місяць.
 
"Рішення порталу про припинення діяльності викликало у користувачів безліч питань. На портал прийшла величезна кількість запитів, де тепер можна буде зберігати файли. За час існування сервіс ЕХ-файли став персональним накопичувальним диском для багатьох українців. На ньому зберігалися особисті архіви, професійні напрацювання і персональні добірки файлів. Повідомляємо, що сервіс ЕХ-файли перезапущений на домені FEX.NET (File EXchange Network). Він реалізований на принципово новій технологічній платформі, що забезпечить додаткову зручність використання", - йдеться в повідомленні.
 
Сервіс буде підтримувати анонімний обмін файлами будь-якого формату і розміру і автоматичне конвертування файлів для перегляду і програвання.
  
Як повідомляла "УМ", 16 листопада популярний український файлообмінник Ex.ua прийняв рішення про припинення своєї роботи до кінця листопада. Усіх користувачів попросили вилучити файли зі своїх архівів на файлообміннику.