Гройсман обіцяє верифікацію формули ціни на газ

12:56, 16.09.2017
Гройсман обіцяє верифікацію формули ціни на газ

Володимир Гройсман в кулуарах YES.

Кабінет міністрів проводить верифікацію формули формування ціни газу для населення.

 

Про це заявив прем'єр Володимир Гройсман на брифінгу в кулуарах YES у суботу.

 

"Ми вважаємо, що ціна на газ має формуватися відповідно до ринку газу і відповідної формули. Головне, щоб формула була справедливою", - зазначив глава уряду.

 

Прем’єр додав: "Зараз наші спеціалісти працюють над тим, щоб зробити верифікацію формули формування ціни газу. Ми в достатньо якісній співпраці з МВФ і працюємо, в тому числі, в цьому напрямку".

 

Гройсман також вважає, що непрофесійна робота Фонду держмайна фактично призвела до зупинки якісної приватизації великих активів. За його словами, наразі розроблений новий план.

 

"Сподіваюсь, що до кінця року ми зробимо новий закон. Мене цікавить конкурентна публічна приватизація. Мене не цікавить контрольована приватизація і ніколи в житті на це не піду. Тому що мені потрібні якісні інвестиції в країну. І це означає, що ми маємо конкурентно забезпечити доступ до приватизації усіх доброчесних інвесторів, окрім країни- агресора", - заявив прем’єр-міністр.

 

Як повідомляла «УМ», під час виступу на конференції пан Гройсман наголосив на необхідності швидкого створення інструменту, який дозволить здійснювати правосуддя над корупціонерами.