Порошенко оглянув ділянку дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (фото)

15:41, 20.11.2017
Порошенко оглянув ділянку дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (фото)

Президент Порошенко каже, що злива у Дніпрі не заважає добрим справам.

Президент Петро Порошенко оглянув відремонтовану ділянку дороги Н-08 Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя під час візиту на Дніпропетровщину в понеділок.

 

Онлайн трансляцію перебування Порошенка на місці інспектування дороги опубліковано на сторінці Президента у Facebook.

 

Глава держави запевнив, що плани з ремонту та будівництва доріг в Україні є дуже амбітними, але все відбувається у рамках тендерів та ефективної економії державних коштів.

 

“Плани, які ми будували на 2016, 2017 роки, і напрямки на 2018 рік є надзвичайно амбітні, усі процедури відбуваються у рамках тендерів, у рамках ProZorro, ефективно економляться кошти державного бюджету, і я хотів би сказати — це наша спільна робота, яка дозволяє нам впевнено дивитися у майбутнє”, - зазначив Порошенко.

 

 

За його словами, наразі гроші вкладаються в ремонт і будівництво доріг не лише з точки зору полегшення транспортного сполучення, але й задля розвитку бізнесу вздовж доріг, розвитку інфраструктури, туризму тощо.

 

Порошенко також подякував працівникам Укравтодору “за дуже якісну й ефективну роботу” і додав, що серед позитивів, які люди найчастіше відмічають, останнім часом є саме дорожнє будівництво по всій Україні.

 

Пізніше Президент анонсував протягом двох-трьох місяців досягнення домовленостей з деякими країнами щодо лібералізації візового режиму.

 

"Трохи більше тижня тому я повернувся з Об'єднаних Арабських Еміратів, де ми підписали безвізовий режим. Протягом двох-трьох місяців у нас ще буде декілька країн, дуже важливих для України", - зазначив Порошенко, виступаючи під час церемонії вшанування пам’яті загиблих героїв Революції гідності та бійців АТО у  Дніпрі.