ІКЕА планує за два роки відкрити магазин у Києві

15:06, 19.12.2017
ІКЕА планує за два роки відкрити магазин у Києві

ІКЕА - світовий лідер в торгівлі меблями та предметами для інтер’єру (ілюстрація із відкритих джерел)

Шведська компанія меблів та товарів для дому ІКЕА оголосила про намір вийти на український ринок та протягом двох років ввідкрити перший магазин у Києві.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на заяви представників компанії.

"На даний момент IKEA підшукує найбільш прийнятну бізнес-модель, яка дозволила б реалізувати плани в Києві протягом найближчих одного-двох років. Рішення про подальші кроки буде прийнято виходячи з результатів дослідження ринку і переваг українських споживачів", - інформують представники компанії ІКЕА.

Згідно з повідомленням, розвитком мережі в Україні буде займатися "IKEA Південно-Східна Європа", що є частиною IKEA Group (Ingka Holding B.V.). Компанія займається роздрібним бізнесом IKEA в Хорватії, Сербії, Румунії та Словенії.

"Ми йдемо в Україну з баченням того, як змінити на краще повсякденне життя багатьох людей. Наша компанія представить в Україні широкий вибір доступних товарів для будинку, щоб задовольнити високий попит з боку споживачів", - цитується в повідомленні менеджер з продажу "IKEA Південно-Східна Європа" Стефан Вановербеке.

Шведська компанія IKEA - одна з найбільших в світі роздрібних мереж з торгівлі меблями і предметами домашнього вжитку. Власниками IKEA Group є INGKA Holding B.V. і підконтрольні йому структури.