Укрзалізниця відкриває додаткові міжнародні каси через збільшення попиту

13:30, 05.01.2018
Укрзалізниця відкриває додаткові міжнародні каси через збільшення попиту

Міжнародні каси Укрзалізниці з’являться у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську, Покровську, Рубіжному та Лисичанську (Експрес - онлайн)

В.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов поінформував, що український монополіст у залізничних перевезеннях відкриває додаткові каси з продажу квитків для поїздок закордон через збільшення попиту.

"Міжнародних залізничних кас у 2018-му додасться. Починаємо із "Донецької залізниці". Замість Донецька та Луганська відкриємо такі каси у Маріуполі, Краматорську, Слов’янську, Покровську, Рубіжному та Лисичанську. Укрзалізниця сьогодні дає можливість подорожувати до 7 країн ЄС", - написав Євген Кравцов у Twitter.

Євген Кравцов повідомляв, що у 2017 році в міжнародному сполученні Україна – ЄС перевезено у 5,5 разів більше пасажирів, ніж у 2016-му. За 11 місяців поїздами за кордон подорожували 205 тисяч пасажирів.

"У графіку руху пасажирських поїздів на 2017/2018 рр. ми розширили мережу маршрутів до країн ЄС. Пасажири мають змогу подорожувати до Угорщини, Польщі, Словаччини, Болгарії, Румунії, Австрії, а до Чехії з пересадкою на станції Кошице на поїзд № 240 Кошице – Прага", – розповів в.о. голови, інформує "Українська правда".

"Ми працюємо з колегами з інозалізниць для створення можливості продажу квитків через інтернет на поїзди міжнародного сполучення. Наразі відпрацьовуємо нормативні та технічні питання", - додав він.