Що привезти із мальовничої країни Сходу?

12:00, 27.03.2018
Що привезти із мальовничої країни Сходу?

Багато з нас досить часто відвідує різноманітні країни, подорожуючи та вивчаючи світ. Нас тягне пізнавати невідоме та незвичне, і кожного разу ми хочемо взяти із собою частинку цивілізації на пам'ять. Це не обов'язково може бути предмет, але й нові враження, ідеї, різноманітні атрибути.

 

Та сувенір на згадку, більшість з нас все ж таки купує. Одним із найпопулярніших предметів, які можна привезти з країни Сходу– це кальян. На даний момент, цей курильний прилад не є дивиною, і в кожній країні є лавки та різноманітні магазинчики.  

 

Придбати кальян у Києві можна в будь-який час на https://kalyanchik.ua/  в найбільшому спеціалізованому магазині міста. Такий подарунок не тільки даватиме відпочинок і розслаблення, а стане також незвичайним презентом, яким можна навіть прикрасити інтер'єр своєї домівки.

 

Цікаві сувеніри з найпопулярнішого курорту Сходу –Египту

 

 

Магазинчики в Єгипті вражають туристів своїм достатком. Тут можна зустріти унікальні талісмани, пряні солодощі, флакони з парфумами та оліями, незвичайні ароматні трави і спеції і т.д. Якщо ви побуваєте на Сході, яскравими сувенірами стануть:

 

•           Килими ручної роботи. Ця країна знаменита своєю майстерністю ткацтва. Мабуть, це найдорожчий, але, однозначно, найпрестижніший сувенір, який ви можете привезти додому.

 

•           Скарабеї. Справжній символ Єгипту. На прилавках можна знайти подарунки з бірюзи, оніксу та дорогих металів.

 

•           Палички. Маленька ароматна штучка здатна наповнити ваш будинок неймовірним запахами та атмосферою.

 

•           Різноманітні прикраси. Ювелірні вироби тут різної проби та ціни, так що кожен підбере для себе унікальну річ, яку буде носити із задоволенням.

 

•           Кавові зерна. Не всі знають, що країна популярна своїми сортами кави. Упаковки тут доступніші, ніж в Україні, і мандрівники прагнуть привезти додому якомога більше різноманітних видів цього напою.

 

•           Смачні солодощі. Египет –це рай ласощів. Різноманітні фрукти, фініки, джеми – справжня смакота, яку можна купити за невеликі гроші і привезти додому собі та своїм близьким.

 

•           Папірус. Це традиційний подарунок,який також є символом Єгипту.

 

•           Спеції. Ще не так давно було неймовірно складно дістати пряні суміші, але сьогодні кожен турист може придбати кілька пакетиків запашних приправ і використати їх для своїх улюблених страв.

 

•           Олії та парфуми. Тут представлена косметика високої якості – парфуми, олії, хна. Це прекрасні сувеніри, але їх краще купувати у великих містах та спеціалізованих магазинах, бо часто можна зустріти підробку.

 

Єгипет рясніє подарунками на кожному кроці, і ви з легкістю знайдете для себе щось особливе, що нагадуватиме про захоплюючу подорож. Але Египет– це тільки одна з багатьох незабутніх країн Великого Сходу.