У Львові, Миколаєві, Кривому Розі, Кам’янському та Херсоні завершився опалювальний сезон

21:58, 03.04.2018
У Львові, Миколаєві, Кривому Розі, Кам’янському та Херсоні завершився опалювальний сезон

ТЕЦ у різних містах поступово припиняють роботу на літній сезон (скріншот відео)

У Миколаєві, Кривому Розі, Кам’янському та Херсоні завершився опалювальний сезон через підвищення середньодобової температури у понад 8 градусів Цельсія.

Про це повідомляє 112.ua.

Через підвищення середньодобової температури у низці українських міст офіційно завершили опалювальний сезон.

Так, згідно з рішенням виконкому Миколаївської міськради, сьогодні, 3 квітня, в місті припиняється опалювальний сезон. Про це йдеться в повідомленні на сайті Миколаївської міської ради.

"Закінчити опалювальний сезон з 3 квітня 2018 року на всіх об'єктах, крім дошкільних закладів, лікарень, пологових будинків, амбулаторій", - йдеться у відповідному рішенні.

У іншому обласному центрі, в Херсоні, також з 3 квітня завершується опалювальний сезон.

"Опалення до медичних закладів міста подаватиметься до кінця цього тижня за допомогою додаткових пристроїв обігріву чи автономних котелень", - зазначається в повідомленні на офіційному сайті міста.

Як повідомляє "Первый криворожский", сьогодні заступник мера Кривого Рогу Олександр Катриченко повідомив, що в місті завершився опалювальний сезон 2017-2018.

Опалювальний сезон завершився 1 квітня і у Кам'янському.

"Згідно з рішенням виконавчого комітету міської ради, Дніпровська ТЕЦ, ПАТ "ДніпроАзот", а також комунальне підприємство "Тепломережі" припинили постачання теплової енергії, оскільки середньодобова температура зовнішнього повітря протягом трьох діб поспіль становила вище 8 градусів", - йдеться в повідомленні на сайті Кам'янської міськради.

Як повідомляла "УМ", із 3 березня завершується опалювальний сезон у Львові.

У КМДА повідомляють, що в Києві теж розпочали відключати від опалення будинки та об’єкти інфраструктури через різке потепління, однак цей процес розтягнеться на декілька днів.