Гройсман порадив керівникам Укрзалізниці їздити нічними потягами для оцінки сервісу

16:03, 25.04.2018
Гройсман порадив керівникам Укрзалізниці їздити нічними потягами для оцінки сервісу

Володимир Гройсман на засіданні уряду (Урядовий портал)

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман порадив керівникам "Укрзалізниці" щомісяця на собі тестувати рівень сервісу в нічних потягах.

Відповідну заяву він зробив після того, як на засіданні уряду в.о. голови правління "Укрзалізниці" Євген Кравцов звітував про роботу монополіста в сфері залізничних перевезень за 1 квартал 2018 року.

"Для покращення послуг буде корисно, якщо менеджмент "Укрзалізниці" буде раз на місяць їздити пасажирськими потягами і аналізувати якість послуг. Особливо це стосується нічних поїздів", - спочатку йшлося на сайті уряду.

Однак згодом повідомлення змінили на таке: "Буде корисно, якщо менеджмент "Укрзалізниці" буде їздити пасажирськими потягами і дивитися, що там відбувається. Особливо в нічних поїздах. Це буде корисно", - зазначив Володимир Гройсман".

У Twitter Володимира Гройсмана зазначається, що "люди мають відчути, що сервіс змінюється, що їх у потягу чекає нормальне ставлення, нормальна білизна, чисті вагони".

"На вокзалах має бути чисто та зручно. Це елементарні ознаки поваги до людей, які можна легко забезпечити. Завдання не складне", - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла "УМ", міністр інфраструктури Володимир Омелян проїхався у плацкартному вагоні та залишився незадоволений спертим повітрям та вологою білизною.

У грудня Володимир Омелян заявив, що на "Укрзалізниці" щороку розкрадається 15 мільярдів гривень.