Як стати успішним трейдером на ринку Форекс

13:14, 02.06.2018
Як стати успішним трейдером на ринку Форекс

Трейдер – це людина, яка займається торгівлею на ринку Форекс

Щоб стати успішним трейдером, необхідно проводити аналіз ринку. Є два види аналізу: технічний та фундаментальний. Під фундаментальним аналізом мається на увазі моніторинг економічних, політичних процесів, що відбуваються в окремих країнах та у світі в цілому. Технічний аналіз – це аналіз графіків та інших індикаторів торгової платформи.

Без фундаментального і технічного аналізу робота на Форекс може стати провальною, вона буде схожа на лотерею, а в лотерею виграють далеко не всі. Потрібно розуміти, що гарантувати успіх на ринку Форекс неможливо. Трейдер у будь-якому випадку ризикує, вкладаючи свої заощадження. Справа в тому, що не можна зі 100% точністю передбачити, що буде завтра: валюта впаде чи зросте, тому що структура роботи валютного ринку є вкрай складною. Існує безліч факторів, які здатні вплинути на курс валют, на падіння або зростання ціни на дорогоцінні метали і так далі. Навіть найбільш досвідчені трейдери інколи програють.

Стати успішним трейдером допоможе cfd broker, який дає змогу вийти на ринок та протестувати стратегії на демо-рахунку. Маючи чітку, добре розроблену стратегію, набагато простіше досягти поставлених завдань. Сьогодні можна знайти оптимальну для себе стратегію за допомогою Інтернету. Є багато систем, які розроблялися професіоналами. При виборі стратегії слід враховувати такі фактори як розмір капіталу, час роботи і т.д.

Трейдер у прийнятті своїх рішень не повинен керуватися лише емоціями. На жаль, азартність і емоції згубили велику кількість перспективних трейдерів. Тут потрібний тверезий погляд на ситуацію, не можна покладатися на «авось» та намагатися швидко відігратися. Потрібно діяти послідовно, аргументуючи свій наступний крок конкретними фактами.

Щоб стати успішним трейдером, якому не страшна інфляція та інші економічні явища, необхідно багато працювати в цьому напрямку і дохід не змусить себе чекати.