Яку підлогу зробити при ремонті?

14:41, 31.07.2018
З цією проблемою регулярно стикаються як професійні будівельники, так і аматори. Якщо ви затіяли грунтовний ремонт, то і вам напевно стане цікаво, яку ж підлогу вибрати для свого будинку.
 
Отже, припустимо, що в будинку або на дачі ви вирішили здійснити давню задумку - провести якісний ремонт. Перш ніж братися за заплановане, визначтеся - яке покриття підлоги вам ідеально підійде.
 
Так, якщо кімната "прохідна", то покриття буде сильно зношуватись. Значить, потрібно щось просте і надійне. А що може бути надійніше цементної стяжки, покритої якісним зносостійким лінолеумом? Правильно - нічого. Тим більше, можна купити лінолеум за найвигіднішими цінами, якщо скористатися пропозицією компанії КонтрактПол.
 
Якщо ж покриття підлоги не стикнеться з великою кількістю пар ніг і взуття, можна підібрати покриття більш витончене - наприклад паркет або ламінат. Більшість фахівців все частіше наполягає саме на останньому варіанті, оскільки паркет дещо примхливий у догляді і особливо в стосунках з водою і іншими рідинами. А ламінат відносно дешевий, але завжди виглядає дуже ефектно.
 
Прекрасне рішення для кухні та ванної - це плитка, яка може стати справжньою окрасою. Керамічні матеріали сьогодні настільки різноманітні, що підлога в вашому домі може виявитися справжнім витвором мистецтва.
 
Ще одна непогана ідея - це наливна підлога, яка не вимагає спеціальних навичок для укладання. Береться спеціальний матеріал, який заливається на підлогу. Рідина сама знайде всі нерівності, а потім застигне ідеально рівно. Така підлога - ідеальне рішення, якщо ви хочете згладити всі нерівності.
 
При виборі покриття для підлоги не забувайте, що, крім ціни і його зовнішніх якостей важлива екологічність використаних матеріалів. Не забудьте зажадати від продавця документи, що підтверджують безпеку покриття. Це може бути сертифікат ISO або інша документація.