З мужлана в модника: все можливо

17:02, 01.08.2018
З мужлана в модника: все можливо

Стереотипи про справжнього чоловіка в наш час доживають останні дні...

Хороший смак наполовину складається з вродженого почуття прекрасного, наполовину з виховання. І якщо з однією з цих половин не заладилося, але коханий жадає позитивних змін в іміджі, тоді близька жінка завжди радо допоможе і спрямувати у правильний тренд. Спільно з експертом бренду loriblu ми поділимося деякими секретами, що порадять вашій коханій перенести всі модні метаморфози з гідністю, а також чекати розпродажів як чергової Ліги чемпіонів.

Чоловік- шопінг - чому він потрібен вашій коханій?

«Чоловік - раціональний, жінка - емоційна» - цю нездорову думку вкладали нам у голову багато років, і тим самим дали грунт для появи непорозумінь між «м» і «ж». Варто раз і назавжди прийняти ту думку, що жінка залишається жінкою,навіть якщо їй подобається футбол, а чоловік не перестає бути чоловіком, якщо йому подобаються розпродажі. Стильний охайний вигляд важливий для представника будь-якої статі, і обов'язковим кроком до нього є шопінг раз на сезон, щоб поновити базовий гардероб.

Здивуйте свого чоловіка і рушайте з ним на прогулянку в найближчий ТЦ за обновками, але за однієї умови - ви не повинні зупинятися на примірку одягу і тести парфумів та косметики. Шопінг, організований на честь іміджу вашого коханого, означає радувати винуватця заходу. Щоб не шокувати кавалера цінами на якісні та стильні новинки, заздалегідь поцікавтеся знижками https://loriblu.com.ua/skidki/ - невисокі ціни на гарні моделі не дадуть місця для аргументу «це дорого, брати не будемо». Якщо все-таки в ТЦ чоловіка затягнути не вдалося, тоді під час вечірнього відпочинку запропонуйте між іншим подивитися каталог останніх моделей в інтернеті https://loriblu.com.ua/mujskaya-obuv/, перегляд у Мережі затягує, і рано чи пізно вам вдасться умовити коханого на потрібну покупку, а заодно і подивитися з чим її радять носити стилісти.