Kodi Professional: як відрізнити оригінал від підробки

15:30, 13.11.2018
Kodi Professional: як відрізнити оригінал від підробки

Kodi - один з найпопулярніших косметичних брендів на території України.

Гель-лаки Kodi високо ціняться серед споживачів завдяки довговічності покриття та густому, насиченому кольору. Але зворотна сторона популярності — ризик підробок. Ця стаття присвячена тому, як відрізнити контрафактну продукцію від брендової Kodi Professional.

У чому міститься небезпека підробок
Випадково придбати контрафактний товар, звичайно, ризикує кожен. Високий рівень попиту на фірмовий продукт примушує не дуже сумлінні компанії реалізовувати під відомим брендом продукцію, не лише неякісну, але й відверто небезпечну. Якщо ви наносите на нігті гель-лак, який є підробкою, передбачити кінцевий результат досить складно. Найбільш нешкідливі наслідки — коли манікюр розтікається та береться смугами, отже виглядає досить негарно. У найгіршому випадку є ризик алергічної реакції, яка є небезпечною для здоров’я та навіть життя.

Трапляється й таке, що кілька днів після нанесення гель-лак поводиться досить пристойно. Але незабаром з’являються тріщини та сколювання. Якщо покриття для нігтів швидко зношується, то, скоріш за все, майстер скористався підробкою. Доводиться починати спочатку, знову робити манікюр. Але ж такий підхід ніяк не можна назвати економічним.

Відмінні особливості оригінальної продукції Kodi Professional
Розглянемо, які ознаки відрізняють брендовий товар від продукції “no name”.

• Флакон гладенький, квадратного перетину, рівномірно пофарбований у чорний колір.
• Кришка флакона з гель-лаком щільно закрита, без проміжків. Якщо відкрутити кришечку, можна побачити невеличкий бортик. У підробок він відсутній.
• Літери на етикетці нанесені чітко, не змазані й не розмиті. Слово Rubber надруковано більш крупним шрифтом, ніж Basegel.
• На зворотному боці флакону є подвійна етикетка, на якій є інформація про фірму-виробника та склад продукту.
• Також на етикетці є унікальний QR-код. Якщо відсканувати його в системі перевірки продукції на справжність, користувачеві видається інформація про оригінальність гель-лаку.
• Вартість оригінального флакону шелаку Коді складає близько 8,5 у. о. Якщо вам пропонують продукцію за демпінговою ціною, варто перевірити справжність цього товару.
• Справжній гель-лак Kodi Professional позбавлений сильного запаху, має однорідну текстуру, без вкраплень. Якщо консистенція продукту нагадує желе або надзвичайно рідка, — це вказує на контрафактний товар. Бажано утриматися від такої покупки. Підробка зазвичай має різкий неприємний запах.

Отже, на підробку вказують такі моменти.

• Літери однакового розміру, розмиті чи нечіткі.
• Флакон, зроблений с глянсового матеріалу або має місце нерівне фарбування у чорний колір.
• Літера К на дні є відсутньою.
• Одинарна наклейка.
• Кришечка погано оброблена та не досить щільно прилягає до флакону.
• На пензлику немає дротиків.
• Надзвичайно густа чи рідка консистенція.

Базове та ТОПове покриття
Відносно виявлення підробок базового та фінішного покриттів існують ті ж самі правила, що й для гель-лаків. Якщо не вдалося розрізнити підробку за зовнішніми ознаками, вона проявить себе при використанні. База й ТОП погано утримуються на поверхні нігтя.

Якщо при покупці у вас виникли сумніви, необхідно вимагати сертифікаційні документи у продавця. Чи самостійно перевірити продукцію за допомогою спеціальної системи. Якщо ви користуєтеся послугами професійного салону, поцікавтеся, де саме майстер замовляє витратні матеріали.

Фірми, які випускають контрафактну продукцію, стають все більш витонченими, та виявити фальшивку лише шляхом зовнішнього огляду стає все більш складно. Уберегти себе від підробок можна лише одним способом: робити покупки виключно у офіційних представників Kodi.