Софія Роль представлятиме Україну на дитячому «Євробаченні»

14:15, 10.09.2016
Софія Роль представлятиме Україну на дитячому «Євробаченні»

14-річна Софія Роль –  представниця України на дитячому «Євробаченні-2016», яке відбудеться 20 листопада на Мальті.

 

Результати національного відбору на дитяче «Євробачення-2016» оголошено 10 вересня у розважальному комплексі SkyFamilyPark, де проходив фінал конкурсу.

 

Софія Роль витупила з піснею Planetcravesforlove, що у перекладі означає «Планета прагне любові». Вона співала англійською та українською.

 

Перед виступом дівчина розповіла, що співає на сцені з чотирьох років, дуже любить Карпати, де живе її бабуся. Її хобі – вишивання.  

 

Це вже друга спроба поїхати від України на «Євробачення». Софія Роль брала участь у національному відборі на дитяче «Євробачення-2014».

 

До національного фінагу ввійшли: гурт VoiceLand, Діана Сапожко, Денис Родін, Юлія Радчук, дует Денис Довірак і Наталя Садова, Аліса Панчук, Поліна Дашкова, Анастасія Багінська, Софія Лозіна, Софія Роль, Андрій Бойко, Софія Шкідченко. Всі артистам від 9 до 14 років.

 

 

Нагадаємо, переможця  нацвідбору на дитяче «Євробачення-2016» визначали за результатами змішаного голосування журі та глядачів.

 

До складу журі ввійшли:заступник генерального директора Національної телекомпанії України з розвитку міжнародного співробітництва; майже десять років поспіль глава української делегації на «Євробаченні» і дитячому «Євробаченні» Вікторія Романова, музичний продюсер, автор тексту переможної пісні Руслани на «Євробаченні -2004» Wild Dances Олександр Ксенофонтов, музичний і саунд-продюсер Вадим Лисиця, генеральний директор телеканалів М1 і М2 Валентин Коваль. Головою журі була співачка, композитор, автор понад 150 пісень Марія Бурмака.