Олаф, Капелюшник із Чарівного лісу та Снігова Королева ожили в Києві (фото)

10:39, 29.12.2016
Олаф, Капелюшник із Чарівного лісу та Снігова Королева ожили в Києві (фото)

Маленьких героїв чарівними світами супроводжує Капелюшник.

Казкові герої живуть не лише на сторінках книжок, в мультфільмах, або на іграшкових полицях.

Часто вони поруч із нами, потрібно лише озирнутися. Бо одвічні теми добра і зла не є лише літературною вигадкою.

Як і перепони, влаштовані поганцями, на шляху героя до омріяної мети. Тож у житті, як у казці, завжди є місце для подвигу.

На цьому наголошують у Музеї Казок, в якому завжди, напередодні новорічно-різдвяних свят «оживають» улюблені казкові герої малечі. 


І це не просто справжнє диво, яке можна побачити на театральній сцені десь із глядацької зали, навпаки, це дивовижна подія в самісенькому центрі якої може опинитися кожен бажаючий.

 

Адже в Музеї Казок кожен відвідувач стає безпосереднім учасником багатьох казок одночасно. Що й казати, тут можна потоваришувати як із всесвітньо відомими персонажами, так і з суто українськими казковими героями.

 

 

Тим більше, що цього року на зустріч із маленькими шанувальниками чекають близько шістдесяти героїв з різних мультфільмів та казок, які спілкуються з дітьми, як то кажуть «очі в очі». Бо кожен казковий персонаж цієї захоплюючої новорічної вистави оживає у виконанні професійного актора.

 

 

«Татусю, коли Капелюшник водив нас із Чарівного лісу до Українського хутору, або із Засніженого лісу до Технополісу чи Морського царства ми із сестричкою не відставали, йшли одразу за ним, попереду інших діток!», - такими враженнями ділиться із батьком маленька учасниця казкового дива одразу після шоу.

 

Власне, починаючи від 23 грудня (коли відкрилися локації Музею Казок в маркет моллі Даринок у Києві) відчули себе справжніми героями пліч-о-пліч з казковими персонажами вже тисячі дітей.

 

 

Першими відвідувачами стали 500 дітей з соціально незахищених сімей, багатьом з яких довелося залишити власні домівки через безмір злих сил на охопленому війною Донбасі.

Тож не дивно, що усі вони вірять у реальну, а не лише казкову перемогу добра над злом. А Музей Казок ще більше зміцнив цю дитячу віру в мирне, щасливе майбутнє.

 

 

До речі, подорожувати чарівними світами, бігати, гратися та брати участь у квестах і пригодах ніколи не пізно. Тим більше, що Музей казок відкритий для усіх бажаючих до 9 січня. Вистава й усі пісні озвучені українською мовою.

 

 

У Чарівному лісі дітей навчать магії ельфи та дріади, а чаклуни – ворожінню. Разом із Червоною Шапочкою можна дізнатися, як випікаються пиріжки для бабусі, тоді як рудоволоса Брейв залюбки поділиться секретами вправної стрільби.

 

 

У Засніженому лісі обов’язково навчіться разом з Олафом робити снігового янгола, або заплітати косу Ельзі, а також спробуйте розтопити сердце Снігової королеви.

 

 

Куди ж в наш високотехнологічний час без Технополісу?! В цій локації можна погратися з роботами та трансформерами, взяти участь у лабораторних експериментах з

пришелепкуватим Професором, потиснути три пальці Черепасі-Ніндзя тощо.

 

«І як той дядько-трансформер зміг перетворитися на авто?», - це ще одна з «підслуханих» фраз приємно враженої малечі.

      

 

Зауважимо, що цього року відвідувачі можуть «оселитися» ще й на Українському Хуторі, який є своєрідним осередком національної культури. Тут можна не лише поборотися на руках із Микитою Кожум’якою, але й погратися, або й схрестити шаблі з козаками: здорованем Граєм, коротуном Оком і силачем Туром.

 

Можливо комусь замало вражень? Тоді у Країні чудес обов’язково варто смикнути за хвостика Свинку Пеппу, або помалювати з Рейнбоу Деш, а у Морському царстві (де Кракен вже розпустив свої щупальця) Русалонька обдарує вас чарівною посмішкою, а Капітан Крюк підготував найскладніші загадки для розумників.

      

 

Звісно ж, яке свято без запальної дискотеки із конфетті? Під час казкової кульмінації Дід Мороз не лише вислухає ваші віршики, але й залюбки танцюватиме разом із вами, після чого кожен гарантовано отримує солодкий подарунок.

      

Найкращі враження – ті, які переживаєш особисто. Тож, проживаючи сюжетні лінії Музею Казок, дітлахи усвідомлюють на власному досвіді вічні цінності добра й

справедливості. Це саме той випадок, коли мораль казки втілюється у реальність.

 

Детальніше:  http://muzeika.com/ua/