В Одесі скасували виступ Ірини Білик через гастролі у Криму

18:37, 08.06.2017
В Одесі скасували виступ Ірини Білик через гастролі у Криму

Ірину Білик не хочуть бачити в Одесі через прихильність до Росії.

Виступ української співачки Ірини Білик не відбудеться під час відкриття ресторану "Парк Leo" в Одесі у четвер ввечері.

 

Організатори скасували захід через обурення патріотів Одеси.

 

"Захід був запланований на 18 :00. Однак стало відомо, що за півгодини до початку на вулицю Космонавтів, де урочисто відкривається "Парк Leo", прибудуть також місцеві бойкотувальники зірки. Тому виступ Ірини Білик скасовано", - зазначив один з організаторів заходу в коментарі агенції «Укрінформ».

 

Невдоволення місцевих громадських активістів, у тому числі колишнього Одеського осередку "Правого сектору" Сергія Стерненка викликало те, що Білик виступала з концертами в анексованому Криму та у столиці Росії.

 

"12 серпня 2015 року відвідувала Крим, заїхавши з території РФ. Літаком з Москви, якщо бути точнішим. Прокуратура тоді цей інцидент розслідувала, але до відповідальності Білик так і не притягнули. Останнім часом вона не вилазить практично з РФ. Подруга Свєти Лободи, до речі. Її чоловік Аслан теж брав участь у російському "Голосі країни", а сама Ірина пояснила це тим, що виступати в Росії просто ближче до їх дому. Отже, приходимо сьогодні за адресою вул. Космонавтів, 12 - на відкриття ресторану "Park Leo" виступатиме Іра Білик. Виступала в Криму та РФ - виступай і далі, але забудь про заробіток в Україні!", написав Сергій Стерненко у Facebook.

 

Зазначимо, що в Одесі скасовано також виступ в нічному клубі Bono Beach Club російського репера МОТА, котрий теж гастролював у Криму, який було заплановано на  суботу, 10 червня.

 

Причина: акція протесту патріотів.

 

Повідомлення про скасування виступів в Одесі Білик та МОТА також оприлюднив у Facebook радник голови Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк.

 

Раніше через обурення патріотів організаторам концерту Світлани Лободи довелося тікати з Одеси на катері. Після цього свій виступ в Одесі скасував співак Іван Дорн, який оскандалився своїми заявами про «братні народи».