В Полтаві під час концерту Святослав Вакарчук втратив голос (відео)

08:34, 09.06.2017
В Полтаві під час концерту Святослав Вакарчук втратив голос (відео)

Близько 20 тисяч глядачів на стадіоні "Ворскала" у Полтаві підтримували Вакарчука, який втратив голос під час виконання першої пісні (Океан Ельзи)

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакрчук під час концерту в Полтаві втратив голос під час виконання першої пісні.

"Вчора на концерті в Полтаві у мене пропав голос... Прямо на першій пісні... Спочатку я не міг сказати ні слова та потім, поступово, стало легше", - пояснив форс-мажор, який відбувся на концерті 7 червня Святослав Вакарчук на сторінці "Океану Ельзи" в Facebook.

Пізніше Святослав Вакарчук зміг знову вийти на сцену та продовжити співати наживо, хоча на відео, знятих шанувальниками, помітно, що спів артисту дається не легко.



"Коли виходили на сцену вдруге, не знали як реагуватимуть люди. Але з першої ж ноти ми відчули таку шалену підтримку, що було ясно - перед нами понад 20 тисяч справжніх друзів, які ніколи не підведуть. Майже 3 години концерту промайнули, як одна мить. І хоча я не все співав, як хотілося, здавалося, що музика нас і шанувальників зробила одним цілим", - зазначив Вакарчук.

По завершенню вечора артист повідомив, що 16 вересня гурт дасть в Полтаві безкоштовний концерт.

"За ініціативи лідера Океана Ельзи Святослава Вакарчука, 16 вересня в Полтаві відбудеться великий, безкоштовний концерт для усіх мешканців міста", - повідомляє гурт в соцмережах.



Рішення прийнято групою на знак вдячності за підтримку, яку містяни надали музикантам під час їх виступу в рамках "Світового туру 2016-2017".

Точне місце проведення концерту та час будуть оголошені згодом.