У Варшаві відкрили виставку «Щирі-2017» (фото)

21:07, 04.09.2017
У Варшаві відкрили виставку «Щирі-2017» (фото)

Виставка "Щирі-2017" у варшавському парку "Лазєнки Королівські".

Виставку фотографій українських костюмів "Щирі-2017" відкрили в парку Королівські Лазєнки у Варшаві у понеділок.

 

Про це повідомляє Посольство України у Польщі на своїй Facebook-сторінці.

 

Зазначається, що відкриття виставки відбулося 4 вересня о 14.00 в Пленеровій Галерії  у парку "Лазєнки Королівські", що у Варшаві.

 

 Відвідати виставку можуть всі бажаючі до 29 вересня.

 

 

На виставці представлені світлини українських знаменитостей, вдягнених у національні українські костюми кінця дев’ятнадцятого і початку двадцятого століття.

 

 

У зйомках приймали участь народна артистка  України Ада Роговцева з донькою-режисером Катериною Степанковою та онукою Дашею, співачки Тіна Кароль та Анна Завальська, дизайнерки Олена Рева та Наталя Каменська, телеведучі Маша Єфросиніна, Соломія Вітвіцька, Ольга Фреймут, гімнастка Ганна Різатдінова, музиканти Дмитро Шуров із родиною та інші українські зірки.

 

 

Раніше проект був представлений у вигляді календаря.

 

 

Понад 300 тисяч гривень, вилучених з продажів у 18 країнах світу та по всій Україні,  було передано у Київський військовий шпиталь, Волонтерській сотні та Музею народної творчості Михайла Струтинського.

 

Як повідомляла «УМ», історія цієї ініціативи розпочалася наприкінці 2014 року, коли 15 українських зірок знялися для благодійного календаря у традиційних українських костюмах.