Режисер «Матильди» Олексій Учитель закидає Поклонській підтримку тероризму

21:32, 04.09.2017
Режисер «Матильди» Олексій Учитель закидає Поклонській підтримку тероризму

Режисер Учитель обурений, що зрадниця Поклонська протидіє показу його фільму "Матильда".

Російський режисер Олексій Учитель заявив, що так званий «депутат Держдуми» Наталія Поклонська, що перейшла на бік окупантів в Криму, надає підтримку і забезпечує прикриття «терористичної організації».

 

Про це режисер Учитель зазначив у своїй заяві, яку надіслав редакції російського видання «Медуза» в понеділок ввечері.

 

До цієї заяви його спонукав інцидент у Єкатеринбурзі, де чоловік протаранив на автомобілі УАЗ будівлю кінотеатру і влаштував підпал.

 

За словами режисера, в Росії під виглядом релігійної формується терористична організація, яка ставить своєю метою дестабілізацію суспільства.

 

Пан Учитель зазначив, що протести проти його фільму «Матильда» — це лише привід для цієї організації заявити про себе. Він зазначив, що «бойовиків» ніхто не намагається зупинити.

 

Про яку саме організацію йдеться, він не уточнив.

 

«Ми бачимо і їх ідеологів, організаторів, бойовиків. Вони не ховаються. Ми бачимо, що вони працюють не проти кіно, вони працюють проти російської держави. Пора вже їх зупинити!» — йдеться в заяві Учителя.

 

Зазначимо, що мер Єкатеринбургу Євген Ройзман відреагував на підпал кінотеатру «Космос», де мав відбутися показ скандального фільму про імператора Миколу ІІ «Матильда», наступним чином: «Донагнітались. Спалахнуло полум'я. Вважаю терактом. Привіт Поклонський».

 

Нагадаємо, що Наталія Поклонська, яка стала відома після державної зради України і самопроголошення «прокурором Криму» під мемом «Няш-мяш», послідовно критикувала фільм «Матильда» і навіть пропонувала Генпрокуратурі Росії заборонити цей фільм.

 

Останні роки Поклонська стала відома ще й завдяки одіозним заявам, щодо свого кумира – царя Миколи ІІ. Зокрема, вона стверджувала, що бюст останнього Романова в окупованому Сімферополі замироточив. Утім, скликана через цю заяву комісія РПЦ не знайшла ознак мироточення.