Зеленський не зніматиме продовження серіалу «Свати» (відео)

20:52, 30.11.2017
Зеленський не зніматиме продовження серіалу «Свати» (відео)

Володимир Зеленський закидає СБУ, Мінкульту і Держкіно шулерські ігри.

Студія "Квартал 95" не планує знімати сьомий сезон телевізійного серіалу "Свати".

 

Такий висновок можна зробити із заяви компанії, оприлюдненої у четвер.

 

"Це серіал, який люблять мільйони людей. Саме вони чекали від нас продовження "Сватів". Але в ситуації, що склалася, його не буде", - йдеться в коментарі.

 

Студія називає абсурдним рішення Державного агентства з питань кіно визнати недійсними прокатні посвідчення на всі сезони серіалу "Свати".

 

У компанії також заявили про намір оскаржити скасування ліцензії на серіал в міжнародних судах.

 

"Квартал 95" завжди працював і працює в правовому полі. Ми будемо відстоювати наші права в міжнародних судових інстанціях, поки не буде сформована чітка і прозора система регуляції кінематографічної та телевізійної галузей в Україні", – йдеться в заяві.

 

У свою чергу один із засновників студії "Квартал 95" шоумен Володимир Зеленський, який раніше емоційно реагував на ситуацію навколо "Сватів", оприлюднив чергове "неофіційне звернення" в якому висміяв заброну серіалу до показу в Україні.

Як повідомляла «УМ», 29 листопада Держкіно скасувало реєстрацію і визнало недійсними прокатні посвідчення на всі сезони "Сватів".

 

Заступник глави Держкіно Сергій Неретін запевнив, що вони зобов'язані були це зробити після того, як Служба безпеки заборонила в'їзд в Україну російському актору Федору Добронравову, задіяному в серіалі.