Російський продюсер Олександр «Хіп» Пономарьов став нев'їзним до України

16:09, 24.03.2018
Російський продюсер Олександр «Хіп» Пономарьов став нев'їзним до України

Олександр "Хіп" пішки повернувся до Білорусі.

Колишній продюсер легендарних російських гуртів "Наутилус", "Би-2", "Сплин" та "Ночные снайперы" Олександр "Хіп" Пономарьов ознайомився із забороною в’їзду до України на три роки. Причина: регулярні відвідини окупованого Криму в порушення українського законодавства.

 

Самого ж Пономарьова депортували при спробі потрапити до України в тяжкий для нього момент - Олександр саме віз із Москви до Одеси свого тяжкохворого батька.

 

Обурений та розгніваний Пономарьов дуже емоційно написав про це в Facebook, повідомляє "Белорусский партизан". Щоправда пізніше пост було видалено.

 

За його словами, він, його батько і дочка, батькова доглядальниця, друг та "два водії-хохли" прямували до України через Білорусь. У ході перевірок на українському кордоні його відвели до окремого приміщення для бесіди.

 

"Вочевидь, швидко прогортавши мережі та Instagram, вони не сумнівалися, що кожен рік, усі свої кращі дні я проводжу в Криму. Це було нерозумно спростовувати, тому що кримські фото - найщасливіші. Почалося справжнє цькування. Дві з половиною години вереску, крику, погроз, залякувань, принижень за "неодноразове незаконне відвідування тимчасово окупованих територій", - побідкався Пономарьов.

 

Як розказав Олександр, його змусили написати всі адреси й телефони кримських друзів, "як у кращих фільмах про Гестапо".

 

"Результат - заборона в'їзду в Україну на три роки. Це означає, що я вже не побачу живого батька, весь цей час не зможу відвідати могилу матері в Одесі та обійняти рідну сестру. Дали попрощатися з батьком і викинули з торбою в чистому полі... Пішки перейшов білоруський кордон, на попутках дістався Гомеля, а потім до Мінська", - розповів він про свої "пригоди".

 

Порушник також обурено цікавиться: "Який злочин я скоїв, щоби кілька знавіснілих солдафонів так із мене збиткувалися? Я ніколи в житті не відчував на собі стільки (недо)людської ненависті! Може, це просто від безсилля та власної нікчемності?".

 

На його думку, «світ з'їхав з глузду, але життя все розставить по своїх місцях».

 

Також у своєму пості Олександр повідомив, що батько до Одеси дістався.

 

Як відомо, Пономарьов - далеко не єдиний представник російського шоубізу, кому тепер заборонений в'їзд до Україну через відвідування окупованого Криму.

 

Співачка Юлія Самойлова торік саме через це не взяла участі в конкурсі "Євробачення", який приймав Київ. До 2021 року не зможе приїжджати до України Наташа Корольова, але СБУ таки дала їй тимчасовий дозвіл, коли в артистки померла бабуся.