Лайма Вайкуле готова виступити у Криму безкоштовно

14:21, 16.08.2018
Лайма Вайкуле готова виступити у Криму безкоштовно

Лайма Вайкуле не збирається відвідувати окупований Крим

Латвійська співачка Лайма Вайкуле погоджуєть виступати в Криму лише після того, як ЄС зніме санкції, тобто після припинення окупації, і готова зробити це безкоштовно.

Про це повідомляє ТСН.

"Я взагалі не лізу в політику. Як знімуть санкції, я тут же приїду до Криму з великим задоволенням, безкоштовно, і справа взагалі не в грошах", - пояснила виконавиця.

Нагадаємо, Лайма Вайкуле заявила, що не поїде на гастролі до Криму незалежно від суми гонорару, бо тоді їй, громадянці ЄС, доведеться порушувати закони.

Після цього на виконавицю обрушився шквал критики від російських "колег" та чиновників, а також від "шанувальників" у соцмережах. Чоловік Лайми Вайкуле розповів про принизливі дзвінки співачці та погрози.

Співак Олег Газманов та продюсер Йосип Пригожин відмову латвійської зірки співати у Криму назвали лицемірством.

"Все це сказано за межами нашої країни. І це нечесно стосовно суспільства. Тоді не треба приїжджати до Росії і виступати на корпоративах. А то виходить, що артист не може поїхати до Криму, але приїжджає за грошима "до країни-агресора". Де логіка?" - обурюється Пригожин.

Тим часом кримські політики вже хочуть внести Лайму Вайкуле до так званого кримського досьє - списку "ворогів Криму". А російські чиновники пригрозили проблемами, якщо надумає приїхати на гастролі до Росії.