Співачка Руслана організовує новорічне шоу на сонячній енергії в Ізмаїлі

15:51, 23.12.2018
Співачка Руслана організовує новорічне шоу на сонячній енергії в Ізмаїлі

Руслана Лижичко ініціювала проведення новорічного музичного шоу, використовуючи виключно сонячну енергію (фото: Master Management)

У найкоротший день року, коли доба має найдовшу ніч, а отже люди споживають найбільше електроенергії, співачка Руслана Лижичко презентувала у Києві проект ReNewYear, який спонукає задуматися над тим, які джерела продукувння енергії використовуються.
 
Виконавиця "Диких танців" і переможниця "Євробачення - 2004" проанонсувала унікальне Новорічне шоу на чистій енергії, яке 31 грудня відбудеться в Ізмаїлі на Одещині, де за рік найбільше сонячних днів в Україні. Руслана, до речі, мешкає в енергоактивному будинку, а віднедавна опікується збереженням екології у статусі Посла Чистої енергії у світі.
 
"Тепер в мене є найбільша ідея, проект, музика, і ми почали з командою цей рух - перехід світу, людей на 100 відсотків чистих джерел енергії, енергії Сонця, Вітру, Води, Землі і багатьох інших прекрасних технологій Стратегії Renewable energy (RE100) для того, щоб отримати законне право вибору енергії, енергетичної свободи, зупинити знищення планети та клімату, очистити своє життя та екологію", - каже співачка.
 
У перші хвилини Нового 2019 року на сцені в Ізмаїлі з’явиться Руслана і зробить ексклюзивну прем’єру нового звучання - покаже, як чиста енергія сонця змінила музику.
 
 
"Місце проведення акції перетвориться на фрагмент сонячної станції. Там будуть встановлені сонячні панелі та спеціальна інсталяція, які дозволить відключитись від постачання старої енергії та повністю перейти на справжню сонячну", - ділиться подробицями авторка ідеї Руслана Лижичко. І додає: "Станеться новорічне чудо. Вперше у світі у Новорічну ніч зійде сонце".
 
У концерті також візьмуть участь відомі виконавці Бесарабії. А Руслана заспіває і мовами нацменшин, які мешкають на Одещині.
 
"У самій сонячній місцевості України - Бессарабії у новорічну ніч ми збираємо найпрогресивнішу частину людей відновлюваної енергетики України, а також міжнародних гостей, які стали засновниками переходу країн на чисту енергію у цілому світі", - додає уродженець краю, гендиректор ГК "Метрополія" Віктор Куртєв.
 
Процес  створення сонячної енергії для незвичайного музичного шоу ReNewYear організатори транслюватимуть 30-31 грудня наживо на офіційних сторінках Руслани у Фейсбуці, Інстаграмі та  Youtube, як і новорічний концерт.
 
Кияни і гості столиці матимуть змогу зустрічати з Русланою європейське Різдво увечері 25 грудня на Софійській площі біля головної ялинки країни. Співачка у виступі традиційно поєднає автентику та сучасність, додавши у святкування Українського Різдва європейської естетики.