На Різдво Путіна супроводжували "рибалки" з Федеральної служби охорони

18:15, 07.01.2017
На Різдво Путіна супроводжували "рибалки" з Федеральної служби охорони

Путін оточює себе професійними "простими людьми". (Стоп-кадр з відео.)

Користувачі Інтернету посміялися над тим, що на різних заходах поруч з президентом Росії Володимиром Путіним в якості "простих росіян" з'являються одні й ті ж  амі люди.

Чоловіки та жінка, які стояли поруч з Путіним під час різдвяного молебню в Свято-Юріївському монастирі Велкого Новгорода в ніч на Різдво-2017, виявилися тими ж людьми, які раніше були рибалками, що з ними російські президент та прем'р начебто їли юшку та пили чай ​​у вересні минулого року.

Фото виклав у своєму мікроблозі російський фінансовий аналітик і колишній телеведучий Степан Демура, який зараз є популярним в соцмережах.

"Вони і масовку одну і ту ж з собою возять чи охорону переодягають у клоунів?" - підписав фотографії Демура.

У коментарях частина користувачів жартує над таким збігом, а частина критикує Демура і заявляє, що люди просто схожі.

Нагадаємо, після публікації фотографій з рибалками користувачі Інтернету помітили, що фото дуже схожі на постановку - занадто картинною була обстановка на знімках.

Пізніше російський телеканал НТВ визнав схожіть і показав сюжет про те, що Путіна і на службі і за різдвявним обідом справді супроводжували ті самі "рибалки" з озера Ільмень.

Начебто Путін запросив їх на Різдвяну службу і на вечерю, а ті у відповідь - ще раз запросили президента на рибалку - уже в 2017 році.

Попередню зустріч Путіна з цими "рибалками" в російській пресі оголосили фарсом, коментуючи, що ці фото і сама зустріч – лише постановка, в якій задіяні звичайні працівники Федеральної служби охорони.