В'ячеслав Аброськін залишив посаду очільника Нацполіції Донецької області

12:07, 19.07.2017
В'ячеслав Аброськін залишив посаду очільника Нацполіції Донецької області

В'ячеслава Аброськіна перевели до Києва (Арсен Аваков)

В'ячеслав Аброськін залишив посаду очільника правоохоронців Донецької області та став першим заступником голови Національної поліції Сергія Князева.

Про це у Facebook проінформував Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"В'ячеслав Аброськін призначений 1-м заступником голови Нацполіції України. Гідний офіцер, з перших днів війни працює на Україну в найгарячіших точках", - написав він.

Коментуючи це призначення журналістам перед засіданням уряду, міністр сказав, що на новій посаді Аброськін буде керувати "так званий кримінальний блок".

Крім того, за словами міністра, в підзвітній Аброськіну Донецькій області один з найнижчих у країні рівнів злочинності.

"Дуже добре організована превенція злочинів, безкомпромісність у питаннях безпеки, дисципліна особового складу і компетентність підібраних виконавців - дали мені підставу за поданням Сергія Князєва сьогодні підписати наказ про призначення генерала В'ячеслава Аброськіна на високу посаду", - пояснив глава МВС.

Замість Аброськіна поліцією Донеччини керуватиме Віталій Невгад.

"Головою поліції Донецької області призначений полковник Невгад Віталій Вікторович, який раніше працював заступником голови поліції області", - проінформував у Twitter Арсен Аваков.



Відповідно до декларації Невгада, він займав посаду заступника начальника Головного управління - начальник слідчого управління ГУ Національної поліції в Донецькій області, у нього є дружина та дочка.