Віце-прем’єру Климпуш-Цинцадзе намагалися догодити у потязі до Карпат

21:04, 10.08.2017
Віце-прем’єру Климпуш-Цинцадзе намагалися догодити у потязі до Карпат

Віце-прем'єр Іванна Климпуш-Цинцадзе вже вдруге скористалася поїздом у серпні.

Віце-прем'єр міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе знову скористалася послугами "Укрзалізниці". Цього разу вона разом із трьома дітьми з'їздила у купейному вагоні з Києва до Карпат.

 

 

Свій досвід пані Климпуш-Цинцадзе описала на своїй сторінці у Facebook  в четвер.

 

"Сидимо у першому і частково другому купе, відходимо, піт тече... Ще поїзд не рушив, тут йде по коридору провідниця і голосно питає, чи є у вагоні Іванна Климпуш", - розповідає віце-прем'єр міністр.  Провідниця, не впізнавши Климпуш-Цинцадзе, сказала, що її викликає штаб, та запитала: "А чого вас шукають? Ви що, якась терористка?", - йдеться у дописі.  

 

Іванна Климпуш-Цинцадзе зазначила, що після посадки до неї підійшла начальниця поїзда і запропонувала місце у спальному вагоні з працюючим кондиціонером. Зі слів начальниці, її керівництво "сказало зробити все", щоб в урядовця все було добре.

 

У висновку віце-прем'єр написала, що їй шкода начальницю поїзда і провідницю, "які, реально тяжко і якісно працюючи в далеко не найкращих умовах, несподівано опинилися між молотом у вигляді своїх грізних начальників і наковальнею у вигляді абсолютно дивної незрозумілої віце-прем’єра".

 

"На особистому прикладі бачу, що не вдалося, хоча й просто не могло за рік вдатися (та і навряд чи ставив таке завдання собі керівник УЗ) зламати хребет старим ментальним підходам, коли просто треба догодити начальству, а не вирішувати різні проблеми системно. Головне, щоб начальству було комфортно", - написала вона.

 

Також Климпуш-Цинцадзе зауважила, що "Укрзалізниця" досі залишається одним із "заповідників совка" в Україні.

 

"Справа не в конкретних прізвищах, не в Бальчуні, Омеляні чи ще комусь. УЗ в цілому лишається заповідником совка, - попри зміни керівництва, попри зміну вектору розвитку країни, попри фрагментарні зміни на самій УЗ, такі як запуск експресів чи онлайн-продажу квитків", - написала вона.

 

Зазначимо, що 8 серпня "Укрзалізниця" вибачилася перед пасажирами вагону знепрацюючим кондиціонером, про який написала віце-прем'єр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе

 

Тоді віце-прем’єр їхала поїздом №297 з Херсону до Києва.