Нацполіція перейшла на посилений режим несення служби

16:03, 18.08.2017
Нацполіція перейшла на посилений режим несення служби

Нацполіцію і Нацгвардію максимально залучатимуть до патрулювань в місцях проведення масових заходів.

Національна поліція перейшла на посилений режим несення служби в Україні у п’ятницю, який триватиме до 26-27 серпня.

 

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у п’ятницю.

 

«За вказівкою глави Нацполіції відсьогодні особовий склад Національної поліції України переходить на посилений варіант несення служби у зв’язку з підготовкою до відзначення Дня незалежності України», – йдеться в повідомленні.

 

Посилений режим діятиме до особливого розпорядження 26-27 серпня.

 

Як повідомляє прес-служба МВС, в. о. міністра внутрішніх справ Сергій Яровий підкреслив, що напередодні державних свят – Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України – всі органи системи МВС мають зосередити максимальні зусилля на підготовці до забезпечення публічної безпеки та порядку в країні.

 

«Попереду державні свята і планується проведення масових заходів у всіх областях. Ми повинні продемонструвати, що ми спроможні забезпечити правопорядок у державі. Тому з 20 серпня особовий склад Національної поліції, Національної гвардії, Державної прикордонної служби та Держслужби з надзвичайних ситуацій переводиться на посилений варіант несення служби», – зазначив пан Яровий.

 

В.о міністра МВС поставив завдання максимально залучити особовий склад Нацполіції для патрулювань, насамперед у місцях проведення масових заходів.

 

Окремо пан Яровий звернув увагу на необхідність посилення контролю на пунктах в’їзду-виїзду з міст і за ситуацією на дорогах.

 

За словами керівника Нацполіції Сергія Князєва, до несення служби на вулицях країни будуть задіяні усі допоміжні служби поліції.

 

24 серпня, у День незалежності України, у Києві планують провести військовий парад. У зв’язку з цим у місті обмежили рух транспорту.

 

Служба безпеки напередодні заявила про «істотну активізацію російських спецслужб» в Україні, які готують теракти і замахи на державних діячів.