Депутат Поляков сходив до психіатрів за довідкою (документ)

12:42, 04.09.2017
Депутат Поляков сходив до психіатрів за довідкою (документ)

Максим Поляков отримав таку довідку, яку багато українців хотіли би додати до переліку стандартного пакету документів, що кандидати в депутати подають у ЦВК (Максим Поляков)

Депутат від "Народного фронту" Максим Поляков показав фото довідки про психічне здоров’я, видану київським психіатром.

На огляд у лікаря він пішов після того, як очільник НАБУ Артем Ситник натякнув на проблеми із здоров’ям депутата, який відмовлявся виконувати рішення суду.

"Враховуючи висловлювання директора НАБУ Артема Ситника щодо того, що Поляков є психічно хворим, сьогодні зранку, як і обіцяв, я пройшов медичний огляд у лікаря-психіатра Київського міського психоневрологічного диспансеру №3", - написав Максим Поляков у Facebook.

Він відзначив, що згідно консультативного висновку психічних розладів виявлено не було.



Нагадаємо, що максима Полякова прокурори та НАБУ намагаються притягнути до відповідальності за хабарництво та вимагання грошей.

Верховна Рада дозволили притягти депутата до відповідальності, але не зняла із нього недоторканість. чим на думку слідчих, обмежила їх у розслідуванні.

Солом'янський суд Києва обрав депутату Максиму Полякову запобіжний захід у вигляді застави в 304 тисячі гривень та зобов’язав носити електронний браслет. Депутат довго відмовлявся це робити, але врешті одягнув електронний засіб стеження на ногу.