Сайт «Миротворець» вніс Міхеїла Саакашвілі в базу ворогів зі статусом «бомж»

11:15, 11.09.2017
Сайт «Миротворець» вніс Міхеїла Саакашвілі в базу ворогів зі статусом «бомж»

За логікою "Миротворця" до "чистилища" мають потрапити всі, хто супроводжував Саакашвілі при перетині кордону (Mikheil Saakashvili)

Після прориву через кордон Польщі до України екс-президент Грузії та лідер Руху нових сил Міхеїл Саакашвілі потрапив до бази сайту "Миротворець", де в графі про його місце проживання вказано "БОМЖ".

Таким чином проект, роботу якого пов'язують з людьми, близькими до міністра внутрішніх справ України, долучив Саакашвілі до списку ворогів України, де досі фігурували переважно терористи з Росії, що воюють на Донбасі.

"10.09.2017 порушив державний кордон України в ПП Шегині - з групою осіб було здійснено напад на прикордонників під час виконання ними своїх обов'язків з охорони державного кордону України", - йдеться на сторінці сайту, присвяченій Міхеїлу Саакашвілі.


Також на сайті вказується, що Міхеїл Саакашвілі не тільки порушив державний кордон, але і причетний до нападу на прикордонників.


При цьому на сайті "Миротворця" відмічається, що Саакашвілі в Грузії оголосили у міжнародний розшук..

Як повідомляла "Україна молода", грузинський міністр юстиції Тея Цулукіані заявила, що її відомство попросило Україну про екстрадицію Саакашвілі на батьківщину.

Варто відзначити, що після втрати українського громадянства Міхеїл Саакашвілі повідомляв, що отримувати статус біженця він не планує.


Керівник сайту "Миротворець" повідомив у Facebook, що голову "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі внести у "Чистилище" вони були змешені.

"Ми цього не хотіли. Але змушені. Саакашвілі заносимо в Чистилище за незаконний перетин державного кордону України, напад на військовослужбовців ДПСУ в складі групи осіб при виконанні тими своїх обов'язків з охорони державного кордону України. Склад групи осіб уточнюється", - зазначив Роман Зайцев.

За його словами, спеціалісти "Миротворця" наразі займаються тим, що ідентифікують через спеціальний сервіс тих, хто супроводжував екс-президента Грузії при перетині кордону.

Нагадаємо, після 
"закордонного турне" та перетину кордону Міхеїл Саакашвілі прогулявся Львовом у супроводі Андрія Садового, Юлії Тимошенко та інших політиків. Він сказав, що владі має бути соромно, бо він виконав всі необхідін процедури, а український народ за руки привів його в країну.