Юлія Тимошенко потрапила в базу «Миротворця» після переходу кордону з Саакашвілі

08:53, 12.09.2017
Юлія Тимошенко потрапила в базу «Миротворця» після переходу кордону з Саакашвілі

Юлія Тимошенко потрапила в базу "Миротворця" (скріншот інтернет-сторінки)

Юлія Тимошенко потрапила до "чистилища" сайту "Миротворець" після того, як взяла участь у переході українсько-польського кордону разом із Міхеїлом Саакашвілі 10 вересня.

Анкета Юлії Тимошенко опублікована на сайті "Миротворця".

Порушення, які закидають Юлії Тимошенко - незаконний перетин кордону, напад на прикордонників у складі групи осіб, сприяння перетину кордону особі без громадянства та маніпулювання суспільно значимою інформацією.

Опубліковані на сайті також посилання на новини, про те, що Юлія Тимошенко супроводжувала Міхеїла Саакашвілі під час перетину кордону, а також фото та відео з пункту пропусту "Шегині".

"Поліція Львівщини внесла у ЄРДР відомості за очевидними на цих відео ознаками злочину передбаченого ст.332. «Незаконне переправлення осіб через державний кордон… України»: Частина 1. Організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, керівництво такими діями або сприяння їх вчиненню порадами, вказівками, наданням засобів або усуненням перешкод — карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років, з конфіскацією транспортних або інших засобів вчинення злочину. 2. Ті самі дії, вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб,- караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років з конфіскацією засобів вчинення злочину", - відзначається на сайті.

Як повідомляла "Україна молода", після перетину кордону Міхеїл Саакашвілі потрапив до бази "Миротворця", у графі його місця проживання значиться "бомж".

Нагадаємо, Петро Порошенко порадив Міхеїлу Саакашвілі прориватися до Грузії, де екс-президента хочуть судити за розгон мітингу опозиції в 2007 році.