Віктор Муженко розповів про космічні апарати над Калинівкою перед вибухом боєприпасів

11:36, 04.10.2017
Віктор Муженко розповів про космічні апарати над Калинівкою перед вибухом боєприпасів

Віктор Муженко під час інтерв’ю (скріншот відео)

Начальник Генерального штабу Віктор Муженко заявив, що до, під час та після детонації боєприпасів на артилерійському складі в Калинівці над ними бачили різні космічні апарати - супутники.

Про це він сказав в ефірі телеканалу ZIK під час програми "Гра в класику".

За його словами, вибухи на складах боєприпасів у Калинівці - це диверсія, оскільки є багато ознак, які про це свідчать. Зокрема, перед пожежою Вінниця була відключена від електроенергії на годину, хоча в соцмережах не зустрічається інформації про масове відключення світла у Вінниці перед вибухами в Калинівці.

"Наприклад, було пошкодження системи зв'язку. Далі було пошкодження системи енергозабезпечення. Вінниця на цілу годину була відключена від світла, саме перед аварією. Була і відсутність зв'язку в деяких силових структурах. Я не буду їх називати, оскільки це предмет слідства. Була поява різних космічних апаратів над складом до, під час і після цієї події", - заявив віктор Муженко.

За його словами, ці всі події можуть бути і звичайними випадковостями, але всі вони будують певний логічний ланцюжок. Муженко вважає, що якщо ці всі випадковості скласти разом, то можна говорити про те, що "це була спланована акція".