Депутат Вадим Рабінович має громадянство Ізраїлю (документи)

10:47, 22.05.2018
Депутат Вадим Рабінович має громадянство Ізраїлю (документи)

Вадим Рабінович в Ізраїлі (скріншот відео)

Депута Сергій Каплін заявляє, що отримав документальне підтвердження того, що його колега Вадим Рабінович має громадянство Ізраїлю.

Про це Сергій Каплін написав у Facebook. додавши, що направив до державної міграційної служби звернення про позбавлення Вадима Рібановича громадянства України.

"Нарешті мною були отримані, видані Міністерством внутрішніх справ Ізраїлю та легалізовані для використання в Україні, документи про те, що Вадим Рабінович зареєстрований в Ізраїлі, як громадянин цієї країни Давід Рабіновим, ім'я батька - Зиновій, має посвідчення особи №303446132, адреса Ізраїль, Бітан Аарон, 4029400", - написав Сергій Каплін.

Він додав, що у документає є багато збігів, які вказують на те, що громадяни України Рабінович та громадянин Ізраїлю Рабінович - це одна і та ж особа.

"Особистий підпис ізраїльського Давіда Рабіновича є абсолютно ідентичним підпису українського нардепа Вадима Рабіновича, вони народилися в один день - 4 серпня 1953 року, у них збігається ім'я батька - Зиновій", - зазначив Сергій Каплін.

Він відзначив, що Давід Рабінович не має права бути громадянином України через подвійне громадянство.