Телебачення США висміяло зустріч Трампа і Путіна: це була сутичка агента КДБ з агентом KFC (відео)

13:53, 18.07.2018
Телебачення США висміяло зустріч Трампа і Путіна: це була сутичка агента КДБ з агентом KFC (відео)

За президента США взялися ще й комедійні шоу. Фото Reuters

Зустріч президентів США і Росії в Гельсінкі в понеділок викликала бурхливу реакцію американської преси. 
 
Президента Дональда Трампа навіть звинувачували в зраді через те, що він повірив порожнім запереченням Володимира Путіна щодо втручання у американські вибори, але не повірив даним американської розвідки. 
 
Однак, окрім аналітиків, за президента США взялися ще й комедійні шоу. 
 
Зокрема, ведучий Daily Show Тревор Ноа назвав "дикістю" той факт, коли американський президент захищає лідера чужої країни від обвинувачень власних спецслужб. 
 
І таке можливо або за умови, що у Путіна є якийсь компромат на Трампа, або ж американський лідер досить недалекий, щоб його можна було водити навколо пальця.
 
"А чого ж ми чекали? Це все одно, що виставити агента КДБ проти агента KFC", - посміявся Ноа.

Нагадаємо, 16 липня в Гельсінкі за закритими дверима відбулася офіційна зустріч президентів США і Росії - Дональда Трампа і Володимира Путіна. На підсумковій прес-конференції сторони відзначили прогрес в поліпшенні двосторонніх відносин.

Трамп заявив, що немає підстав вважати, що Росія організувала хакерські атаки під час президентських виборів в США в 2016 році, щоб допомогти йому перемогти. За його словами, Путін був "дуже переконливий" в своєму запереченні втручання в американські вибори.

Поведінка Трампа на зустрічі в Гельсінкі спричинила скандал в США.

А напередодні американський актор Арнольд Шварценеггер порівняв поведінку президента США Дональда Трампа на спільній з президентом Росії Володимиром Путіним прес-конференції з "маленькою макарониною".