Роман Насіров йде в президенти, щоб знайти спільну мову з Путіним

08:12, 30.07.2018
Роман Насіров йде в президенти, щоб знайти спільну мову з Путіним

На питання "Чи ви сядете?" Насіров упевнено заявив: "Точно ні. Немає за що" (фото facebook.com/rmnukr)

Екс-глава Державної фіскальної служби Роман Насіров заявив, що планує брати участь у виборах президента України.
 
Про це він повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна" ввечері 29 липня.
 
"Кожен день думаю про це все більше і більше. Вже навіть почав готуватися до цього. Мене до цього стимулюють друзі, консультанти. Я думаю, що мабуть так. Я буду робити все, щоб стати президентом", - заявив Насіров.
 
На його думку, спільну мову з президентом Росії Володимиром Путіним він би знайшов, - "як президент федерації дзюдо з Путіним, який любить дзюдо". 
 
"Спільну мову завжди знаходити потрібно", - уточнив він. 
 
Також Насіров заявив, що має один український паспорт: "Українське громадянство, і все. Говорили, що я маю британське, угорське, ізраїльське громадянство. На жаль, в мене їх немає, я б хотів". 
 
Також він зазначив, що носить електронний браслет: "Він на мені, на нозі, лівій. Заважає". 
 
На питання "Чи ви сядете?" Насіров упевнено заявив: "Точно ні. Немає за що"
 
На уточнююче питання, чи він буде мститися тим, хто сформував справу проти нього, Насіров зазначив, що займається цим регулярно: "Є кілька, 6-8 справ, деякі з них об'єднано, що стосуються правопорушень, які було вчинено", - заявив екс-глава ДФС.
 
Він зауважив, що одна з них, зокрема, стосується доданих до його справи матеріалів, де зафіксовано прослуховування його спілкування з адвокатами.
 
Раніше про свій намір брати участь у президентських перегонах повідомили лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко, екс-представник України у мінській контактній групі Роман Безсмертний та екс-"регіоналка" Інна Богословська
 
Нагадаємо, егс-главу ДФС Романа Насірова підозрюють у тому, що протягом 2015 - 2016 років він, діючи в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку приймати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".
 
У березні 2017 року нардеп від БПП Мустафа Найєм оприлюднив довідку, яка свідчить про те, що у відстороненого голови ДФС є громадянство Великої Британії.
 
Раніше Роман Насіров заявив, що хоче стати першим клієнтом Антикорупційного суду.