Віктор Балога очолить виборчий штаб Гриценка - джерела

10:34, 07.09.2018
Віктор Балога очолить виборчий штаб Гриценка - джерела

Кажуть, що Балозі доручено зібрати й організувати ефективну роботу штабів Гриценка по регіонах (фото: facebook.com/pg/ViktorBaloga)

Позафракційний народний депутат та екс-глава секретаріату президента часів Віктора Ющенка - Віктор Балога очолить виборчий штаб кандидата в президенти лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.
 
Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на одразу кілька джерел у партії та поза нею.
 
З їхніх слів, таке рішення 6 вересня повідомили керівникам обласних організацій "Громадянської позиції".
 
Співрозмовники видання зазначають, що Балозі доручено зібрати й організувати ефективну роботу штабів Гриценка по регіонах.
 
Сам Балога ще офіційно не прокоментував своє призначення. "Нехай ваші джерела говорять… Коли я прийму якесь рішення, я про це оголошу офіційно", - сказав він журналістам "Української правди".
 
При цьому Анатолій Гриценко напередодні писав на своїй сторінці у Facebook, що передвиборчого штабу ще не має та обіцяв повідомити про призначення.
 
"Хтось поширив інформацію про призначення Віктора Балоги керівником мого виборчого штабу. Дзвонять/питають журналісти. Даю відповідь: Штабу ще немає. Буде штаб, будуть призначення, тоді й повідомлю", - прокоментував він.